Sunshower Deluxe Health

Gezond infrarood- en zonlichtSunshower introduceert op Batibouw 2012 een nieuw doucheproduct voor mensen die van mooi design houden en graag vitaal door het leven gaan. Na de succesvolle lancering van de Sunshower Combi, is de Sunshower Deluxe Health de nieuwste in de productrange. Dit stijlvolle ‘full body’ apparaat met zowel infrarood- als zonlichtlampen, kan esthetisch in de douche ingebouwd worden. Het product is in verschillende hoogwaardige materialen verkrijgbaar, waaronder aluminium, RVS, messing en chroom. De Sunshower Deluxe Health is uitermate geschikt voor mensen die van luxe houden en tijd willen besparen, maar bovenal geïnteresseerd zijn in de voordelen van infrarood licht, verantwoord zonnen en het op peil houden van het vitamine D-niveau.

Gezond infrarood- en zonlicht
De Sunshower Deluxe Health is een aantrekkelijk inbouwmodel dat de heilzame voordelen biedt van infrarood- en zonlicht. De korte golf infrarood lampen dringen diep in de huid door. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar stimuleert ook de bloedsomloop, heeft een helende werking op spieren en gewrichten en werkt pijnverlichtend. Daarnaast is het dankzij de ingebouwde UV-lampen gemakkelijk om regelmatig korte momenten aan zonlicht blootgesteld te worden. Dit komt ten goede van het vitamine D-gehalte. Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig, kortstondig gebruik van de Sunshower het vitamine D niveau verdubbelt. Een juiste dosering is goed voor de botten en de natuurlijke weerstand. Bovendien is Sunshower ontwikkeld volgens de richtlijnen omtrent verstandig zonnen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist