Sunlighten infrarood sauna's

GEschikt voor iedere ruimte

Een sauna thuis. Wat voor de meeste mensen slechts een droom was, is nu binnen handbereik. Een ruime woning is niet langer nodig. Met de portable privé sauna van Sunlighten maak je zelfs van je 2-kamerflatje je eigen welness resort.

De unieke, betaalbare privésauna bestaat uit een tunneltje, waar je heerlijk onder kunt liggen en de infraroodwarmte zijn gang kan laten gaan. Ogen dicht en ontspannen maar. Met het Solo System gaat iedereen dat lukken. Want vinden sommigen het vervelend dat in een normale sauna ook het hoofd warm wordt, in deze nieuwste vinding houd je het hoofd lekker koel. En nog beter: je kunt gewoon naar je favoriete soap op televisie kijken! Zo bestaat het saunatunneltje uit twee delen en kan hij ook in de zitstand worden geplaatst.

Bij het Solo System is tevens de Solo Pad verkrijgbaar. Dit is een comfortabel bijbehorend matras, waarmee in combinatie met de Solo wordt geprofiteerd van de weldadige werking van de infraroodstralen op het hele lichaam. Genieten dus. En ook niet onbelangrijk: de draagbare sauna neemt geen extra ruimte in huis in beslag, maar is makkelijk op te bergen in een kast of gewoon onder je bed.

Infraroodstralen
Naast de eenpersoons infraroodsauna heeft Sunlighten ook verschillende meerpersoonssauna's. Al deze sauna's maken gebruik van infraroodwarmtestralen in plaats van stoom, dat in traditionele sauna's wordt gebruikt. Infraroodstraling is de natuurlijke warmte die de zon uitstraalt. Het is honderd procent veilig en wordt zelfs gebruikt om pasgeboren baby's te verwarmen. Ook is het wetenschappelijk bewezen dat infraroodstraling de bloeddruk verlaagt. Andere gezondheidsvoordelen zijn vermindering van pijn, ontgifting van het lichaam, ontspanning en ook gewichtsverlies.

Uniek aan de infraroodsauna's uit de mPulse series van Sunlighten is dat zij de eerste ter wereld zijn die via een draadloos systeem het hartritme en de hoeveelheid verbrande calorieën registeren. Alle modellen zijn voorzien van een lcd aanraakscherm van 7 inch en ergonomische zwevende banken. In de sauna's wordt bovendien gebruik gemaakt van full spectrum infraroodwarmte, die gebruikers zelf kunnen regelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist