Størvatt hottubs

Optimaal genieten

In de meest authentieke uitvoering is een hottub een (vaak) rond houten bad dat verwarmd wordt met een houtkachel. Verkrijgbaar zijn de Størvatt Western Red Cedar baden (oorsprong Canada/Amerika) en diverse Noord- of Oost-Europese baden uit lariks en verschillende vuren gradaties. Waren de eerste hottubs altijd van hout, de laatste twee jaar kiezen consumenten ook voor de kunststof variant. Een hottub is leverbaar met verwarming door een efficiënte houtkachel, perfect voor de liefhebber van de romantiek van het houtvuur. Water en vuur zijn de enige benodigdheden om heerlijk te genieten.

Een elektrische hottub combineert de authentieke uitstraling van de prachtige houten hottub met het gemak van een moderne spa. Verlichting, massagejets, bubbelsysteem: dit bad is van alle gemakken voorzien en staat ieder moment van de dag voor u klaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist