Størvatt hottubs

steeds populairder

In de meest authentieke uitvoering is een hottub een (vaak) rond houten bad dat verwarmd wordt met een houtkachel. Verkrijgbaar zijn de Størvatt Western Red Cedar baden (oorsprong Canada/Amerika) en diverse Noord- of Oost-Europese baden uit lariks en verschillende vuren gradaties. Een nieuwe trend zijn kunststof en elektrisch verwarmde baden.Hout of kunststof

Waren de eerste hottubs altijd van hout, de laatste twee jaar kiezen consumenten ook voor de kunststof variant. De keuze voor hout of kunststof staat los van kwaliteit of prijs. In beide gevallen zijn er goede en slechte, en goedkope en dure producten te verkrijgen. Alles hangt af van materiaal en vakmanschap. De eerste Størvatt baden werden in 1997 gemaakt van rift gezaagd Clear and Better Western Red Cedar, de meest optimale houtsoort voor hottubs. Vanaf 2008 levert Størvatt ook hottubs van Siberisch lariks, oftewel Taigatub, en kunststof hottubs. Belangrijk is dat de consument kan kiezen voor een hottub waar hij of zij zich prettig bij voelt.

Houtgestookt of elektrisch
Een hottub is leverbaar met verwarming door een efficiënte houtkachel, perfect voor de liefhebber van de romantiek van het houtvuur. Water en vuur zijn de enige benodigdheden om heerlijk te genieten.

Een elektrische hottub combineert de authentieke uitstraling van de prachtige houten hottub met het gemak van een moderne spa. Verlichting, massagejets, bubbelsysteem: dit bad is van alle gemakken voorzien en staat ieder moment van de dag voor u klaar.

Wateronderhoud
In de meest pure vorm wordt het water in de hottub na ongeveer 3 dagen ververst. Voor veel gebruikers wordt gemak steeds belangrijker. Daarom kunnen hottubs worden uitgevoerd met diverse filtermogelijkheden. Hierbij kan het water tot wel meer dan 3 maanden in het bad blijven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist