Spa en wellness

Volop innovaties

Nederland is de laatste jaren een echt wellnessland geworden. Niemand kijkt nog raar op van een eigen zwembad, sauna of spa. Het is een waardevol bezit en het vergt een investering. Maar die die krijgt u ruimschoots beloond in de vorm van weldadige ontspanning.

Jarenlang bleven zwembaden en spa’s jaar in jaar uit zo ongeveer dezelfde producten, maar de laatste jaren zijn topklasse zwembaden en spa’s uitgerust met innovatieve technologie. Je ziet het er aan de buitenkant niet aan af, maar de betere spa’s en zwembaden zijn tegenwoordig voorzien van geavanceerde technologie om te garanderen dat het water de juiste temperatuur heeft en veilig schoon blijft. Bij de topmodellen worden dit bewaakt door minicomputers. Filterprogramma’s worden dan volautomatisch uitgevoerd. De besturing van de computer kan bij sommige spa’s via een app op de mobiele telefoon.Zwemspa
Een spectaculaire toevoeging aan de high-end spa’s en zwembaden is de zwemspa, die een zwembad met tegenstroominstallatie combineert met een spa. Zo wordt op een relatief klein oppervlak het beste van twee wellnesswerelden geboden. De zwemspa leent zich ook uitstekend voor allerlei speelse trainingsmethoden, zoals aqua joggen. Ook een zwembad kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een trainingscentrum met een mobiele tegenstroominstallatie.

Lichttherapie
Voor wie de voorkeur geeft aan ontspannen en genieten, zijn topmodellen spa’s overvloedig uitgerust met de nieuwst snufjes. Zoals de speciale waterdichte audio-installaties (met subwoofers) die via Bluetooth met een MP3-speler of mobiele telefoon bediend kunnen worden. En er zijn inmiddels ook spa’s ontwikkeld die de badgast onthalen op een visueel spektakel door lichttherapie te combineren met watervallen en fonteinen.

Met dank aan Interhiva, specialist in spa’s, sauna’s en zwembaden

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist