Sentavi

Sunshower


Het was nog niet voor iedereen weggelegd; de luxe van een zonnebank onder de douche. Vanaf nu verandert dat, want Sentavi heeft de Sunshower Comfort ontwikkeld. In tegenstelling tot de Sunshower Deluxe, die in de muur wordt ingebouwd, kan de nieuwe variant in de hoek van iedere douche geplaatst worden. Dat zorgt ervoor dat vanaf dit najaar iedereen kan profiteren van alle voordelen van de Sunshower.

 


De Delftse vinding van de Sunshower is inmiddels binnen en buiten Nederland een groot succes. Vele mensen genieten van de luxe van een ingebouwde zonnebank in de douche. Met de komst van de Comfort, die middels een beugel in de hoek van de douche kan worden gemonteerd, kunnen mensen ook zonder bouwkundige ingrepen op een gezonde manier zonnen tijdens de dagelijkse douchebeurt. 

HPA 250 watt lampen. Het enige dat nodig is, is 1000 Watt stroomtoevoer.  

Vanzelfsprekend voldoet het apparaat aan alle Europese normen en regelgeving en is het KEMA gekeurd. De prijs bedraagt € 3.495,-. De Sunshower Comfort wordt verkocht bij de betere badkamerwinkels, kijk voor de adressen op www.sentavi.nl.

 

 

Over Sentavi
Sentavi is in 2001 opgericht door Merijn Wegdam en Oscar Meijer in Delft. Het bedrijf is bekend om de Sunshower, een zonnebank voor onder de douche, en de Aquavision, een waterdichte televisie. De producten van Sentavi zijn te verkrijgen bij 250 sanitairspeciaalzaken in 10 Europese landen (waaronder bij Cees Pronk Bad in Amsterdam, Au Four in Maastricht en verschillende Bad en Bodyzaken in Nederland, maar ook bij Harrods in Londen) en sinds kort eveneens in de VS.


Kijk voor meer informatie op: www.sentavi.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist