Sealskin Dalice

Gepersonaliseerde Wellness oase

Kun je je voorstellen hoe het voelt om in 15 minuten tijd door 4500 liter water gemasseerd te worden, en dat terwijl je maar 40 liter verbruikt? Dalice maakt dit allemaal mogelijk dankzij een innovatief warmte- en water terugwinsysteem. Daarnaast kun je je wellness douche personaliseren met allerlei opties zoals kleur, geur en stoom. Massage en wellness in je eigen badkamer!Dalice is de naam van de nieuwe generatie Xtreme Wellness douches van Sealskin. Een totaal-douche-beleving met een eigentijds, licht design gecombineerd met alle wellness features en slimme gadgets die je je kunt wensen. Verkrijgbaar in de varianten Dalice Relax en Dalice Refresh!Jarenlange ervaring op het gebied van baden, douchen en wellness hebben geleid tot de ultieme wellness douchebeleving van Sealskin. Voor eenieder die zijn persoonlijke bron van wellness en gezondheid in huis wil halen. En daarbij kiest de gebruiker zelf hoe deze zijn/haar wellness moment wil ervaren. Welke wellness beleving het best bij je past, hangt immers af van je persoonlijke situatie en voorkeuren. Je ervaart de verfrissende kracht van water die je spieren soepel maakt en het lichaam energie geeft. Zónder onnodige verspilling van drinkwater doordat de hydromassage werkt op een gesloten circuit. Tegelijkertijd geniet u van kleurentherapie, aroma en stoom voor de ultieme ontspanning, betere doorbloeding en verlichting van uw luchtwegen. En dit alles in één totaal-douche-beleving waar design, techniek en ultieme wellness samenkomen, Dalice genaamd.De lichte moderne look, in de koof weggewerkte bedieningsknoppen en slanke profielen maken de Dalice wellness douche tot een heuse eyecatcher in uw badkamer. Dalice biedt je ultiem wellness comfort door optimalisering van de hoeveelheid water en instelbare massage intensiteit. Én ongekend gebruiksgemak dankzij geïntegreerde functies en gadgets. Je Dalice douche is vrijstaand, ingebouwd of als hoekopstelling te plaatsen. In de laatste 2 gevallen met fraai wit getint linker- en/of rechter glaspaneel. Kies de Dalice Refresh met zijn ongekend verfrissende massagekracht. Of de Dalice Relax; de eerste échte stoomcabine van Sealskin. Dankzij vele individueel te selecteren opties creëert u echt uw persoonlijke wellness beleving!

Laat je betoveren door de nieuwe generatie wellness. Voor wie zichzelf het beste gunt! 

Over Sealskin
Sealskin in Waalwijk is een bedrijf van rijke tradities, dat in 2004 haar 250-jarig jubileum vierde. Het was namelijk in 1754 dat de grondlegger van de huidige organisatie, Gerrit van Loon, zijn bedrijf startte in Waalwijk. Destijds begonnen als leerhandel en toeleverancier van producten aan de (inter-)nationale schoenindustrie, breidde de onderneming haar activiteiten en assortiment door de eeuwen heen steeds verder uit. Het leer verdween en maakte plaats voor kunststof, textiel, aluminium, glas en andere materialen. De schoenindustrie werd verruild voor de sanitair branche. Zo ontstond langzaam maar zeker het bedrijf van nu: Sealskin, producent en leverancier van sanitair producten en badkamer decoratie. Sinds 1986 is Sealskin onderdeel van de Coram Group.

 

Kijk voor meer informatie op www.sealskin.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist