Sauna of infraroodcabine

Even helemaal ontspannen

In ons drukke levens zoeken we steeds vaker naar momenten van ontspanning. In een sauna kunt u even ontspannen en de dagelijkse beslommeringen aan de kant zetten en helemaal tot uzelf komen! Tevens hebben sauna’s en infraroodcabines een positief effect op uw gezondheid. Een sauna of infraroodcabine heeft een weldadige werking op lichaam en geest. Wij maken het mogelijk om thuis ultiem hiervan te kunnen genieten met een eigen cabine in uw huis of tuin. Omdat luxe ontspannen in een sauna of infraroodcabine voor iedereen mogelijk moet zijn, zijn er diverse modellen in verschillende prijsklasse.

Een sauna is een weldaad voor lichaam en geest! Met een sauna kunt u even helemaal tot rust komen. Tevens is een sauna een goed middel om fit, actief en gezond te blijven. Net als de sauna heeft een infraroodcabine ook veel voordelen voor uw gezondheid. De infraroodstralen kunnen bijvoorbeeld pijn verminderen bij een spierziekte, het werkt heilzaam bij een blessure en het is werkzaam bij gewrichts- en peesontstekingen. Daarnaast werkt het ook preventief.

Met speciale dank aan Marco Haitsma van Wellness & Outdoorliving Joure

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist