Outdoor whirlpools van Villeroy & Boch

Spa-experience op maat

Het ultieme spa-moment ziet er voor iedereen anders uit. De één geniet het meest van een krachtige massage om stijve spieren los te maken, de ander ontspant liever rustig in een kalmerend bad. De outdoor whirlpoolbaden van Villeroy & Boch zijn helemaal aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Dat is dus altijd optimaal genieten, op een manier die bij u past. Gewoon in eigen tuin!

Persoonlijke massage
Bij de outdoor whirlpoolbaden heeft u keuze uit diverse JetPaks™: uitneembare rugdelen, voorzien van massagejets, die op iedere zitting van uw Villeroy & Boch whirlpool passen. De JetPaks zijn via een kliksysteem eenvoudig onderling te combineren en verwisselen. Zo richt u uw whirlpoolbad helemaal in zoals u dat wilt. Ook als uw spa al met water gevuld is.

De outdoor whirlpools van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklassen.Matcht altijd: Black & White Edition, Comfort Line
Of u nu van klassiek, extravagant of modern houdt, de Black & White Edition spa uit de Comfort Line van Villeroy & Boch matcht altijd. Met de heldere lijnen en zwarte en witte elementen maakt u een elegant statement. De handige bedieningsapp biedt de mogelijkheid om, bijvoorbeeld onderweg naar huis, op afstand alvast de juiste watertemperatuur in te stellen. De outdoor whirlpool is uit te rusten met diverse comfort verhogende opties: LED-verlichting met instelbare kleur, een besturingssysteem met digitale display en comfortabele nekkussens. Er zijn twee modellen: R6L met vier zitplaatsen en R7 met tot zes zitplaatsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist