Kirami Aluminium hottubs

verkrijgbaar in vele maten en varianten.

In 2001 introduceerde het Finse Kirami de oplossing voor vakantiehuisjes. Veel houtgestookte baden staan in Scandinavie bij een buitenverblijf waar de meeste tijd niemand aanwezig is. Doordat een houten hottub vol met water moet blijven staan omdat deze anders uitdroogt, had men in de winter veel problemen in de Scandinavische vrieskoude. De hottub vroor kapot. De Kirami aluminium hottub laat men leeg en wordt weer gevuld als de mensen terug komen. Al snel ging de Kirami aluminium hottub haar doel voorbij en werd de favoriet bij de ervaren Scandinavische hottub gebruiker als hottub voor thuis. Ze kopen geen hottub maar een Kirami.

De kirami Premium hottubs staan bekend als de meest duurzame en comfortabele hottubs, de zware buitenkachels, in verhouding met het relatief weinig waterinhoud, maken dat de premium hottubs zeer snel warm zijn. Zo is de Luxe Kirami Ultima M de snelste opwarmende hottub verkrijgbaar ter wereld.

De Kirami aluminium hottubs worden elk jaar in het Finse testcentrum aangepast aan de laatste innovaties en nieuwste trends.
De Kirami Premium hottubs zijn verkrijgbaar in vele maten en varianten.
Klassiek t/m zeer trendy. De populaire inbouw varianten worden sinds jaren geplaatst in een verhoogd terras of zelf afgewerkt in stijl van de eigen tuin.

Als trendsetter, met duurzaamheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel is het Finse Kirami met ruime voorsprong Europa’s grootste hottub leverancier.

Met dank aan Hottubsellect

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist