Jacuzzi

Blijf in beweging

Jacuzzi’s staan bekend als een heerlijke manier om te ontspannen. Maar wist je dat er ook bijzondere jacuzzi’s zijn waarin je lekker kunt sporten? De zwemspa is speciaal ontworpen om eindeloos in te zwemmen. De krachtige waterstralen zorgen voor de nodige weerstand, zodat jij aan jouw dagelijkse beweging komt. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is met een zwemspa? Lees dan snel verder.Baantjes trekken in jouw eigen zwemspa
In vlinderslag of rugslag, in iedere gewenste tempo, en dat zo lang als je wilt. Met een zwemspa kun je lekker vrijuit zwemmen. Alles is mogelijk! Dankzij de speciale waterstralen kun je zwemmen terwijl je op één plek blijft. De waterstralen zijn krachtig genoeg om je een échte work-out te bieden. In deze kruising tussen een zwembad en een jacuzzi is het mogelijk om heerlijk baantjes te trekken.

De zwemspa is de ideale oplossing voor iedereen niet over de benodigde ruimte beschikt. Een compleet uitgeruste zwemspa is al verkrijgbaar vanaf 4 x 2 meter. Hierdoor is de zwemspa geschikt voor kleinere tuinen, badkamers of andere woonruimtes. Bovendien zijn zwemspa’s een stuk goedkoper dan grote zwembaden. Een goede keuze als je lekker wilt zwemmen, gewoon in je eigen privé omgeving.

Ontspanning na een goede sportsessie
Een zwemspa bestaat niet alleen uit het kenmerkende zwemgedeelte. De meeste zwemspa’s hebben ook een jacuzzi of wellness gedeelte. Compleet met alles wat je gewend bent van een gewone jacuzzi. Aangenaam warm water, ontspannende bubbels en massagestralen. Ideaal om na een flinke sportsessie helemaal tot rust te komen.

Zwemspa’s bekijken en uitproberen
Voor jacuzzi’s en zwemspa’s kun je terecht bij gespecialiseerde bedrijven. Er zijn zwemspa’s met allerlei bijzondere functies zoals: geurtherapie, lichteffecten en geavanceerde waterfilters. Laat je in de winkel adviseren door deskundige adviseurs. Bij veel aanbieders zijn de jacuzzi’s en zwemspa’s ook online te bestellen. Bij jacuzzi en zwemspa specialist Fonteyn kun je de jacuzzi’s zelfs uitproberen in de Spa Experience.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist