Hotel Post Lermoos

Luxe wellnessparadijs in Alpen Arena

Hotel Post is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Het ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Het beschikt over een 2000 m2 groot, ongekend luxe wellnessparadijs: Rosalpin Spa. Hier staat een deskundig team klaar voor heerlijk ontspannen massages en beautybehandelingen als Lomi-Lomi, Ayurveda- en aromatherapie.

Beautysalons
De behandelingen vinden plaats in fraai ingerichte beautysalons met uitzicht op de bergen. Verzorgingsproducten als Sothys Paris en Alpienne geven de beautybelevenis extra glans. Voor de romantici is er een ‘My Spa', een robijnrode ruimte met open haard, luxe waterbedden en rustgevende muziek naar keuze. De Rosalpine Spa is inclusief vitalbar, beautymassages en -baden.

Negen sauna's en stoombaden
Het wellnessparadijs is zeer smaakvol en luxueus vormgegeven. Het beschikt over een binnen- en buitenbad met ligweide in een mooi aangelegde tuin. Op het saunaplein vindt men zout-, kruiden- en aromastoombaden, een Laconium (infrarood sauna), een whirlpool, een Tiroler Schwitzstube, een hout- en biosauna, een ijsgrot en een Tepidarium. Dit is een heerlijk verwarmde rustruimte van 45 graden Celsius. In totaal zijn er negen verschillende sauna's en stoombaden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist