Health Mate presenteert wereldprimeur

een therapeutische voetsauna

Health Mate Nederland, dé pionier in infraroodtechnologie, kwam onlangs met een wereldprimeur: een therapeutische voetsauna.  De Health Mate® voetsauna is het ideale middel om te ontspannen, lekker op te warmen of om wintertenen te verminderen. Maar uiteraard is hij ook geschikt voor op de werkplek!De Health Mate® therapeutische voetsauna verwarmt veilig en efficiënt spieren en gewrichten in de voeten en ondersteunt niet alleen een gezonde bloedsomloop in de onderste ledematen, maar straalt ook door naar de rest van het lichaam.

De Himalaya zoutstenen op de bodem warmen geleidelijk op en brengen de elektrische lading in de omgevingslucht in evenwicht. Zo zorgt uw voetsauna gelijktijdig voor een ontspannen en positieve sfeer in de omgeving. Daarnaast geeft het gebruikte Canadees rood cederhout een heerlijke, natuurlijke geur af.

Health Mate
Het Amerikaanse merk Health Mate is de wereldleider op het gebied van infraroodtechnologie en heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de markt. Alle producten worden gemaakt van West Canadese Red Cederhout dat in het bezit is van een FSC-keurmerk en bovendien voorzien van alle Europese, Canadese en Amerikaanse veiligheidskeurmerken.

Lezersactie
Vermeld bij een bestelling via www.healthmate.nl/voetsauna de code WonenWonen en u betaalt geen verzendkosten (€ 15,00).

Kijk voor meer informatie op www.healthmate.nl/voetsauna.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist