Een sauna in huis

Lekker warm tijdens de laatste wintermaanden

Een heerlijke massage, even opwarmen en compleet ontspannen. In Nederland bezoeken we ook tijdens de winter graag de sauna. Toch is niet iedereen hier op z'n gemak. Grote sauna's zijn bovendien in de weekenden erg druk en qua privacy is het voor sommigen nog even een grens over. Zeker als je het niet echt comfortabel bent om naakt in een drukke sauna rond te lopen. Gelukkig is er een alternatief: een compacte sauna binnen de muren van je eigen woning.

Een eigen sauna. Dat klinkt misschien wat decadent en duur. Maar tegenwoordig kan je al tegen zeer aantrekkelijke prijzen een sauna in huis halen. Het voordeel is natuurlijk dat je op ieder moment van de dag kan genieten van de sauna. In alle privacy en rust. Je regelt zelf de ideale temperatuur en indien gewenst een extra geurolie die precies bij jouw mentale staat past. Een rustgevend muziekje op de achtergrond en het grote genieten en ontspannen kan beginnen!

Eigen sauna delen met gezin of vrienden
Andere pluspunten van een sauna in huis zijn dat je deze ook kan delen met je gezin, familie of vrienden. In een wat grotere sauna doe je je vriendinnen een groot plezier met een gezellig wellness-middagje bij jou thuis. Daarbij is het voor regelmatige saunagebruikers ook nog eens voordeliger voor de portemonnee om thuis van de sauna te genieten en kosten te besparen op vaak dure entreegelden.

Wil jij een privé sauna? Ze zijn er voor binnen maar ook buiten in de tuin. Van een compact model voor 1 of 2 personen, tot grote gezinssauna's.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist