Een originele Canadese Barrelsauna

Niets is mooier!

Er is niets mooier dan een originele Canadese Barrelsauna, vervaardigd uit Red Cedar. In samenwerking met onze Canadese fabrikant levert Ticra een aantal sauna producten die hun gelijke niet kennen.

Met Barrel Enterprises leveren zij een van de meest attractieve Barrel sauna’s in de markt. Deze, Chaud Naturelle sauna’s, made in Canada, zijn vervaardigd uit 100% Canadian Red Cedar. De ronde vorm draagt bij aan een fantastisch saunaklimaat en is energiezuiniger dan een traditionele buiten sauna. De ronde vorm zorgt tevens voor een veel betere luchtcirculatie en gelijkmatige warmte verdeling.

Canadian Red Cedar, of ook wel Western Red cedar heeft ten opzichte van andere houtsoorten een aantal andere unieke eigenschappen die het gebruik van een originele Canadese barrel sauna zeer aangenaam maken. Zo heeft Red Cedar van nature een specifieke geur, die bij geen enkele andere houtsoort vrijkomt. Deze wordt als zeer rustgevend ervaren. Red Cedar heeft tevens antibacteriële eigenschappen en natuurlijke oliën waardoor het gebruik buitenshuis geen enkel probleem oplevert.

Niet alleen de keuze van het hout is belangrijk voor de kwaliteit van de sauna. Ook het exact passen van de verschillende onderdelen maakt een sauna tot een uitstekend product. Om het warmteverlies te beperken wordt er extra aandacht besteed aan de deuren, hang en sluitwerk en dergelijke.

Barrel Enterprises maakt, als enige ter wereld de saunabeleving tot iets unieks. In onze Clearview en Scenicview cabines staat het grote venster aan de voorzijde centraal. Deze optie maakt de saunabeleving tot een uniek moment.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist