Een infraroodsauna

Alle voordelen op een rijtje

Regelmatig een bezoek brengen aan de infraroodsauna is effectief voor genezing en voorkoming van diverse kwalen en ziektes. Dat komt doordat het infrarood licht het vermogen heeft om door te dringen in het menselijk lichaam en weefsel. Wil je weer in balans raken? Dan is de infrarood sauna het ticket! In dit artikel vertellen wij stapsgewijs waarom.


Ontgifting
Zweten is een veilige en natuurlijke manier om je lichaam te genezen, schoon en gezond te houden. De infrarood sauna verwarmt, in tegenstelling tot een Finse sauna, direct het lichaam. Die opwarming zorgt voor een diepe en ontgiftende transparantie op cellulair niveau. En daar bevinden zich de afvalstoffen van je lichaam!

Ontspanning
In tegenstelling tot traditionele sauna's produceert de infrarood sauna een zachte, rustgevende en therapeutische warmte. De warmte bevordert de ontspanning van het lichaam en een betere nachtrust. Na elke sessie voel je je helemaal nieuw!

Lagere bloeddruk
In de infrarood sauna gaat je hart door de warmte en het zweten sneller pompen. De bloedtoevoer wordt daardoor verhoogt en de bloeddruk verlaagt. Zo kan je bloed goed de circulatie door je lichaam maken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het meerdere sessies per week in de infrarood sauna helpt aan het verlagen van de bloeddruk. Heb je te kampen met een te hoge bloeddruk, informeer voorafgaand aan je eerste bezoek aan de sauna je behandelend arts.

Anti-aging & huid zuivering
Het infrarood golflengtegebied is de meest effectieve golflengte voor het genezen van je opperhuid en lederhuid. In de infrarood sauna wordt de aanmaak van collageen in je lichaam gestimuleerd. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid en helpt dus om rimpels te verminderen en tegen te gaan.

Gezondheid van je cellen
Tijdens je bezoek aan de infrarood sauna wordt je bloedsomloop gestimuleerd en het zuurstof gehalte van je cellen. Een betere doorbloeding betekent dat meer gifstoffen van het cellulaire niveau van je lichaam naar het oppervlak van je huid gaan om de gezondheid van je cellen te verbeteren. En dat helpt bij om het herstel van spieren te verbeteren en om het immuunsysteem te versterken.

Gewichtsverlies
Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat je tijdens een bezoek aan de infrarood sauna calorieën kunt verbranden. Als het lichaam werkt om zichzelf af te koelen, worden de hartslag en stofwisseling hoger. Daardoor worden meer calorieën in het lichaam verbrandt.

Pijnbestrijding
De warmte van de infrarood straling dringt door in weefsel, gewrichten en spieren. Die warmte kan daardoor lichte pijn en zelfs chronische pijn, zoals fibromyalgie, verlichten. Spierkrampen kunnen tijdens de sessie worden verminderd en de herstelperiode van een spierblessure kan worden versnelt.

Verbeterde circulatie
De infrarode stralen verwarmen de spieren en zorgen voor toename van bloedtoevoer. Regelmatig infrarood sauna gebruik kan de doorbloeding aanzienlijk stimuleren!

Genezing van wondjes
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat infrarood therapie het genezingsproces van de huid versnelt. Dat komt doordat de straling een snellere celvernieuwing en weefsel groei bevordert. Doordat de groei van cellen wordt verhoogt genezen wonden sneller en kunnen zo een infectie voorkomen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist