Duravit Outdoor Pools

Ultiem vakantiegevoel

Men kan de stilte bijna ruiken, aanraken en ervaren. Geen drukte, geen toeristen, geen stress. Alleen de absolute rust en het rustgevende, borrelende geluid van het water. Zo voelt vakantie aan en dat in je eigen tuin.Outdoor-Pools van Duravit zoals Blue Moon en Sundeck veranderen het terras in een eigen privé wellness. Ze zijn tot in het kleinste detail doordacht: pas bij het openen van het opklapbare rustdek ontpopt zich Sundeck als vrijstaande Pool met comfortabele finesses. Samengevouwen dient deze afdekking als gemakkelijke hoofdsteun en uitgevouwen ontstaat een ligbed. Zo verleent Sundeck iedere tuin een lounge karakter à la middellandse zee.

Als designobject valt Blue Moon op door zijn contrasten. Het ronde bad wordt door een elegante, vierkante body perfect omkleed. Met een diepte van 56 cm biedt de pool ook voor grote mensen comfort. In een handomdraai verandert Blue Moon in een royaal ligbed en past door zijn natuurlijke houten look perfect in zijn omgeving. De geïntegreerde LED verlichting zorgt voor een badplezier in het donker.

Verschillende whirlsystemen garanderen bij Blue Moon en Sundeck een grote veelvoud aan massage effecten, van gerichte ontspanning van de spieren tot en met een relax bad. Zelfs als de temperaturen afkoelen, biedt de verwarmingsfunctie weldadige warmte in het water. Zo kan men het hele jaar door thuis genieten van zo’n luxe bad.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist