De Zwaluwhoeve

Wereldprimeur voor (ex-) rokers


Het is zover: het nieuwe rookverbod is van kracht. Voor velen hét moment om te stoppen met roken en gezonder te leven. Sauna & Beautyresort de Zwaluwhoeve speelt hier actief op in door (ex-) rokers faciliteiten te bieden die de luchtwegen intens reinigen en het herstelproces bespoedigen. Een van deze faciliteiten is zelfs een wereldprimeur.

 

 

Intense reiniging
Deze wereldprimeur betreft de Salounge. Een bijzondere loungeruimte, waar kleine zoutdeeltjes gedoseerd de lucht ingeblazen worden. Vanuit een ontspannen loungestoel worden de luchtwegen intens gereinigd. En niet alleen voor (ex-) rokers is deze Salounge heilzaam. Zelfs mensen met aandoeningen als astma hebben grote baat bij een verblijf in deze ruimte.

 

Helende werking
Ook de Zoutsteensauna van de Zwaluwhoeve heeft een helende werking. De specifieke zoutkristallen vullen de atmosfeer met stoffen die een positief effect hebben op onder andere de luchtwegen. Door de hitte in de sauna wordt dit effect vele malen versterkt en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

 

  

 

Stoppen met roken én stralend witte tanden
Voor diegenen die het toch niet lukt te stoppen met roken, heeft de Zwaluwhoeve een speciaal rokersterras gecreëerd. Omdat de Zwaluwhoeve echter een ieder zo gezond mogelijk door het leven wil laten gaan, biedt zij fervente rokers tegelijkertijd de mogelijkheid om een zeer effectieve workshop te volgen ‘Stop vandaag met roken’.

 

Om de gestopte roker helemaal te motiveren is het mogelijk om de Zwaluwhoeve rookvrij én met stralend witte tanden te verlaten. Het Sauna & Beautyresort biedt namelijk de erkende Brite Smile tandenbleekbehandeling aan.


Kijk voor meer informatie op: www.zwaluwhoeve.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist