Compass Pools whirlpools

YACHT POOL

Jachten worden doorgaans geassocieerd met een gevoel van luxe en rijkdom. Compass pools heeft met de nieuwe YACHT POOL, dit gevoel natuurgetrouw benaderd. Terwijl u in uw bad zwemt, ziet u de boeg van uw ‘schip’, waarin zich een ingebouwde whirlpool bevindt.

Dit eigentijdse zwembadontwerp bevat een aantal verrassende innovatieve elementen, zoals de bedieningspanelen van de spa en de massage­sproeiers in de kuip, die het gevoel van ‘water en vrijheid’ op geraffineerde wijze weten te versterken.

Het scheepsdek is bekleed met teakhout look en voorzien van een fraaie reling van roestvrij staal. En als u tijdens de avond de LED-achtergrondverlichting inschakelt, wordt de exclusiviteit van dit fraaie bad nog eens extra benadrukt

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist