Cleoptra luxe wellnessproducten

passie en jarenlange ervaring

Cleopatra, dochteronderneming van Hansgrohe, is sinds 1966 de Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten. Ons assortiment bestaat uit stoom-/douchecabines, individuele stoomoplossingen, baden en whirlpools. Wij bedienen hiermee zowel de consumenten alsook de professionele markt. De belangrijkste inspiratiebron voor Cleopatra is water waarbij de ontspanningsbehoefte


van de consument voorop staat. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden al onze producten in eigen huis geproduceerd door deskundige vakmensen. Daarnaast onderwerpen wij alle gefabriceerde producten aan een uitvoerige en gedegen kwaliteitstest. Met onze passie voor het product en onze jarenlange ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van alle Cleopatra-producten.

Showroom & Wellness Experience Center
Om een goede indruk van onze producten te krijgen, is een bezoek aan onze showroom en Wellness Experience Center in Westknollendam (Zaanstad) een aanrader. Het overgrote deel van ons assortiment wordt hier overzichtelijk aan u gepresenteerd. Onze ervaren medewerkers verwelkomen u graag om u te adviseren over onze stoom-/douche-cabines, baden, whirlpools en het nieuwe Modulair Stoomconcept.

Advies op maat
Om een goed advies te kunnen krijgen bieden wij u de mogelijkheid dat een wellness adviseur van Cleopatra samen met u bij u thuis de mogelijkheden bekijkt voor de ideale invulling van uw wellness ruimte. Neem hiervoor contact op met onze verkoopbinnendienst voor het maken van een adviesafspraak.

Ontdek en overtuig uzelf
Onderdeel van onze showroom is het Wellness Experience Center. Hier ervaart u zelf de weldaad van een stoomdouche of de ontspannende werking van spa- hydromassage. Breng een bezoek aan ons Wellness Experience Center en ondervind in dit mini-kuuroord zelf de voordelen van het stomen en bubbelen. Het gebruik van een stoomdouche of spa-hydromassage is gezond voor lichaam en geest.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist