Chaleur Infraroodcabines

In alle soorten en maten

De vernieuwde Chaleur infraroodcabines beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn in verschillende afmetingen en houtsoorten verkrijgbaar: dennenhout, ceder, cambara, hemlock, yellow pine, espen en combinaties van deze houtsoorten. Ook afwerking in MDF en Gyproc mogelijk. Dubbelwandige cabines verkrijgbaar in geselecteerde houtsoorten zoals rode canadese ceder en Noord-Europees dennenhout. Naast de verschillende houtsoorten zijn de cabines beschikbaar met de meest moderne infraroodstralers

die voor de gebruiker een cabine met gepersonaliseerde infraroodwerking kan garanderen. Van zeer langgolvige IR-straling tot quartzstralers met een geselecteerde hoeveelheid kortgolvige IRA-straling.

De nieuwe Chaleur cabines worden bediend met een nieuwe - voor Alpha Industries ontwikkelde - digitale sturing. Met deze sturing kan men de cabine aan- en uitschakelen, de temperatuur regelen, de binnenverlichting aan- en afzetten en de tijd instellen. Nieuw op deze bediening is het aan- en uitschakelen van de vloerverwarming en het selecteren van de kleurentherapie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist