Cerdic relax schommelstoel

Balance exclusive

De Cerdic Balance Exclusive is een ergonomisch verantwoorde stoel die vervaardigd is van het hoogwaardige Iroko en Teak hout. De klassieke ongecompliceerde stijl is een genot voor het oog en gebaseerd op eenvoud en bewezen functionaliteit. Het model is hierop getest in de kuuroorden van Roemenie.

 

Deze schommelstoel kan zowel binnen, bijvoorbeeld in een luisterhoek of buiten op het terras geplaatst worden. Waar deze stoel ook staat, hij zal overal met zijn schommelende beweging voor een ontspannend effect zorgen. Iroko hout is een hardhout soort, klasse A, wat een lange levensduur garandeert evenals het Teak hout. Er wordt door de firma Cerdic altijd een blik siliconenolie meegeleverd, dit om algaanslag te voorkomen.

De Cerdic Balance Exclusive wordt op bestelling op ambachtelijke wijze gemaakt. Dit vakmanschap resulteert in een zeer hoogwaardig product.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist