Cerdic Infrarood Sauna's

gezond voor iedereen

De Cerdic Infrarood Sauna is zo veilig dat zelfs hartpatiënten en kinderen er gebruik van kunnen maken. De sauna werkt op infraroodstralingwarmte waardoor de temperatuur niet te hoog oploopt. Er ontstaat geen stoomontwikkeling en koude baden zijn overbodig. Deze sauna bereikt echter wel een uitstekend resultaat: Goede doorbloeding, verbranding van calorieën (afslanken) en diepreinigende werking van de huid.Doordat de sauna weinig plaats inneemt (een tweepersoons sauna is 1.30 bij 1 meter), de investering laag is evenals het verbruik (slechts 0,15 eurocent per half uur), is er veel belangstelling voor dit product. De infrarood sauna wordt in diverse landen al verkocht aan sauna's, zwembaden, fitnessclubs, fysiotherapeuten, schoonheidsspecialisten en particulieren. Met name deze laatste groep is sterk in opmars. De sauna kan zo in een kamer worden geplaatst, stekker in het stopcontact, vijf tot tien minuten opwarmen en de sauna is klaar voor gebruik!

De warmte van de infrarood sauna dringt dieper in de huid dan bij de traditionele sauna, terwijl men geen last heeft van overmatige hitte of stoom. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, spieren versoepelen en ontspannen, de stofwisseling wordt versterkt en de gebruiker gaat enorm transpireren, wel driemaal zoveel als in de gewone sauna. Vanwege al deze goede eigenschappen wordt de sauna ook gebruikt bij patiënten met onder andere huidklachten, gewrichtsontstekingen, spierpijnen, ischias, reuma en stress.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist