Cardio twister

fitness doorbraak

De CARDIO TWISTER is een fitness doorbraak om het lichaam weer strak en slank te krijgen. Het zorgt voor plattere, strakkere buikspieren, en dat allemaal in één beweging.

Zo werkt het: normale step- apparaten bewegen alleen op en neer, maar alleen de geavanceerde dual-drive gearbox van het Cardio Twister Systeem maakt een krachtige beweging in twee richtingen mogelijk: op en neer én van binnen naar buiten. En dat alles in combinatie met een draaibeweging van het bovenlichaam waarmee u uw hele core versterkt.

Met de leuke, makkelijke bewegingen van de Cardio Twister traint u alle belangrijke spieren, en hoe meer spieren u gebruikt, hoe meer u afvalt. Versterk uw armen, schouders, borst en rug. Verder versterkt u uw hele core, ook uw buikspieren en schuine buikspieren, terwijl u uw dijen, billen en benen verstevigt, allemaal met één vloeiende draaibeweging.

U verstevigt en traint uw armen, schouders, borst en rug op een effectieve manier, terwijl u met de draaibeweging herhaaldelijk meer dan 20 verschillende core-spieren spant, waaronder uw buikspieren en schuine buikspieren. En hoe meer spieren u gebruikt, hoe meer gewicht u kwijt zult raken.

Uw Cardio Twister Systeem wordt thuis bezorgd, volledig uitgerust met grote anti-slip pedalen, een zachte, beklede handgreep en een stabiele, solide basis die tot 110 kilo kan dragen. Het sterke, compacte design is uitgevoerd in duurzaam staal van sportschoolkwaliteit en gaat dus lang mee.

Inclusief Brenda Dygrafs Express Workout én haar geavanceerde Super Twist Rip N Ride Workout waarmee u uw benen en core traint als nooit tevoren. En leer hoe u de weerstand verhoogt, om van een snel, vetverbrandend programma naar een langzamer, meer spieropbouwende workout te gaan. Ook inclusief een digitale trainingscomputer met vijf functies, die calorieën, stappen en tijd telt.

Bestel de Cardio Twister voor slechts Euro 129,95 direct bij Wonenshop.nl

Kijk voor meer informatie op www.wonenshop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist