Buitendouche van Franke

Cobra


Speciaal voor buiten introduceert Franke de elegante douche Cobra. Cobra is een hoge staande douche van roestvrij staal die opvalt door zijn imposante verschijning. Naar keuze te gebruiken in de tuin, bij binnen- of buitenzwembad of wellness ruimtes binnen of buiten. Het roestvrij staal is speciaal behandeld zodat hij bestand is tegen de weersinvloeden.

 

 

Niet alleen de stoere vormgeving maakt deze douche bijzonder. Moderne techniek zorgt ervoor dat er qua comfort en milieu niets te wensen over blijft. De geïntegreerde hydraulisch gestuurde zelfsluitende armatuur gaat zuinig om met water. Na een lichte druk op de bedieningsknop stroomt het water uit de douche en stopt automatisch na een vooraf ingestelde tijdsduur. De fabrikant garandeert ook bij frequent gebruik een lange levensduur van de armatuur.

 

Tevens beschikt de douche over een ingebouwde mengregelaar die de waterhoeveelheid op 12 liter per minuut begrensd. De douchekop is dankzij de watersproeiers van flexibel kunststof eenvoudig en snel van eventuele kalkafzettingen te ontdoen.

 

De Cobra douche is in drie uitvoeringen verkrijgbaar. Naast het standaardmodel met hydraulisch gestuurd zelfsluitend armatuur zijn optioneel een geïntegreerde voetdouche of een slangaansluiting mogelijk. De douche is geschikt voor aansluiting op koud water of op voorgemengd warm water.

 

Dankzij een hoogte van 2,3 meter is de Cobra uiterst montagevriendelijk. Voor eventuele onderhoudswerkzaamheden beschikt de elegant gebogen roestvrij stalen buis aan de achterzijde over een royale revisieklep.

 

Kijk voor meer informatie op: www.franke.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist