Abri Spa

Genieten van het buitenleven

Buitenleven en wellness blijven ook in 2011 belangrijke trends. De verlenging van het buitenseizoen is voor velen dan ook een doel op zich. De unieke Abri Spa biedt de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van wellness en van het buitenleven.
 
Overdekte buitenspa

Naar oorspronkelijk idee is de Abri Spa ontworpen als tailor made overdekking voor hot tubs en buitenspa's. Franse producent Abrisud beschermt hiermee de buitenspa tegen weersomstandigheden en ongewenste bladeren en insecten. De energiebesparende overdekking zorgt ervoor dat de watertemperatuur gemiddeld 6 tot 8 graden warmer blijft. Naast het binnenhouden van warmte biedt de Abri Spa de mogelijkheid alle delen apart van elkaar te verschuiven en open te zetten om zo naar wens frisse lucht, een koele bries of zelfs een koude contrasterende temperatuur te creëren. De Abri Spa wordt op maat gemaakt. Zo past er op ieder terras een overdekking voor de buitenspa, zelfs in hartje centrum op het dakterras!

Kamer in de tuin
Met een knipoog naar het traditionele theehuis kan de Abri Spa echter ook als buitenkamer gebruikt worden. Doordat de "kamer" volledig is af te sluiten fungeert het als extra tuinkamer of serre, maar dan vrijstaand. Geopend in de zomer, en gesloten in de winter kan men het hele jaar buiten doorbrengen. Met de doorzichtige wanden geeft de trendy buitenkamer ook gesloten een 360 ĚŠpanoramazicht, waardoor het opgaat in de omgeving terwijl er bescherming, warmte en comfort wordt geboden. De op maat gemaakte Abri Spa is simpeler te installeren dan een traditioneel theehuis of zelfs een tuinhuisje. Zo biedt Abrisud de mogelijkheid om altijd te genieten van de luxe van een comfortabele buitenkamer of overdekte buitenspa in de tuin of op het dakterras.

Iedere Abri Spa is uniek en wordt volledig naar wens op maat gemaakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist