Zilly Design gietvloeren

vloer en wand in één

De Nederlandse gietvloerenspecialist Zilly Design presenteerde op de Woonbeurs Amsterdam twee nieuwe vloersystemen; Zilly Magic en Zilly Beton. Zilly Magic kan zowel als vloer als wand gebruikt worden en heeft een hoogglans uitstraling. Zilly Beton is een gietvloer waarbij kleuren niet gemengd worden maar waarbij één kleur direct met patroon wordt aangebracht. Beide op maat gemaakte systemen leveren persoonlijke en unieke vloeren op.Zilly Design presenteert al jaren een breed scala aan gietvloeren voor elke ruimte en staat bekend om zijn vele mogelijkheden. Van de standaard Classic gietvloer en de Metallic vloer met schittering tot BlingBling en Stones Design vloeren. Glitters, parels, kunstdiamanten, extreme kleuren, grafische afbeeldingen, foto's, tekeningen, steentjes, snoepjes kunnen in de gietvloeren worden verwerkt. De vloeren kenmerken zich door duurzaamheid, hoogwaardige materialen en eenvoudig onderhoud.

Architecten en interieurstylisten laten zich inspireren door Zilly Designvloeren. In juni van dit jaar leverde de gietvloerenspecialist onder meer de gietvloer van het Ministerie van Justitie in Gouda.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist