Desso tapijt

airmaster

Naast het creëren van een moderne en mooie vloer is DESSO Airmaster er ook om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren! Het nieuwe tapijt Airmaster is stylish én zorgt voor gezondere binnenlucht. Naast het interieur krijgt zo ook het binnenklimaat een boost!We leven in een tijd waarin mensen zich zeer bewust zijn van hun consumptiegedrag. We eten biologisch, kopen kleding die ‘vriendelijk’ is voor mens en natuur, produceren ‘groen’ en recyclen massaal. Uiteraard is de esthetiek daarbij ook belangrijk. Gelukkig gaan ‘verantwoord’ en ‘mooi’ anno 2011 hand in hand. DESSO Airmaster is daar een goed voorbeeld van.

Airmaster: verantwoord & mooi
Het tapijt zorgt ervoor dat de fijnstofconcentratie in de lucht tot acht keer lager is dan bij een harde vloer en tot vier keer lager dan bij een standaard tapijt, blijkt uit onafhankelijk onderzoek van GUI*. Daarnaast is het een modern tapijt dat met diverse frisse kleuren, verschillende structuren en drie dessins de mogelijkheid biedt een persoonlijk en creatief vloerplan te ontwerpen. Geheel passend bij de eigen woonstijl. Kobaltblauw, wijnrood of muisgrijs, uni of streepdessin; het is allemaal mogelijk.

Minder gezondheidsrisico’s
Een goede luchtkwaliteit, thuis en op de werkplek, is essentieel aangezien we een groot gedeelte van de dag binnen zitten. We brengen gemiddeld meer dan 90% van onze tijd binnen door! De luchtkwaliteit is echter vaak verre van optimaal en ronddwarrelende stofdeeltjes of fijnstof zijn daar de oorzaak van. Het Airmaster tapijt biedt hiervoor een oplossing. “DESSO Airmaster vermindert de hoeveelheid ronddwarrelend stof en fijnstof in de lucht aanzienlijk,” vertelt Alexander Collot d’Escury (Desso). “Belangrijk, want de World Health Organization** geeft aan dat het inademen van met name fijnstof bijzonder schadelijk is. Kleine stofdeeltjes komen in de longen of bloedsomloop terecht en kunnen daarmee de gezondheid schade toebrengen,” voegt Collot d’Escury toe. Het Airmaster tapijt zorgt voor een verbetering van het binnenklimaat, vermindert het risico op gezondheidsproblemen én creëert voor een stijlvolle vloer!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zachte vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist