Desso denim

Stoer kleed met jeans look

Denim verovert het interieur en net als je favoriete jeans, past het overal bij! De relaxte, stoere en ‘onverwoestbare’ uitstraling van denim is functioneel en trendy. Inhakend op deze trend lanceert Desso de nieuwe tapijtcollectie Desso Denim met zeven verschillende denim kleuren die de look hebben van een gebleekte stonewashed jeans tot een chique indigo geweven denimstof.

Red de oceaan
Desso Denim is gemaakt van gerecyclede garens, afkomstig van onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Goed voor het milieu én goed voor intensief gebruik in huis. Dit duurzame tapijt is geschikt voor het ‘zware werk’ en je kunt er bijvoorbeeld de trap mee bekleden of het toepassen in je kantoor of de thuiswerkplek. Het onregelmatige effect van de bouclé structuur versterkt het doorleefde karakter en dankzij het gemêleerde effect is dit tapijt zeer praktisch.

Sfeer maken met Desso Denim
Geef je interieur een trendy update; een Desso Denim kleed past met z’n verweerde uitstraling goed in een industriële woonstijl. Door het denim kleed te combineren met strakke design meubelen ontstaat er een moderne, minimalistische sfeer. Je kunt deze tapijtcollectie ook mooi mixen met natuurlijke kleuren en materialen.

Luxe 2.0
e nieuwe luxe staat voor een duurzaam interieur met comfortabele meubelen, vintage, kunst en innovatief design. Maar de sfeer is vooral persoonlijk en casual. Met denim blauw creëer je meteen  een rustgevend gevoel, want deze werking heeft blauw op jou. De Desso Denim tapijtcollectie is de perfecte basis voor een zachte vloer met een doorleefd karakter. Dit antistatische tapijt is geschikt voor vloerverwarming, is leverbaar op 400 cm breed.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist