Bonaparte tapijt

Alive

Met de nieuwe tapijtcollectie Alive van Bonaparte breng je leven in het interieur! De unieke grafische prints, abstracte bloempatronen en 14 trendkleuren maken het tot een levendige en expressieve collectie. Alive is nú in de winkel verkrijgbaar! Speel met kleuren en dessins en laat zien wie je bent, met Alive!

Speel met het interieur, speel met Alive
“Speel met het interieur!” is het credo van de laatste woonmodetrends. Nieuwe collecties meubelen, textiel en woonaccessoires verrassen met een perfecte mix van functionaliteit, duurzaamheid, creativiteit en humor. Want wonen is fun! Geometrische patronen zijn actueel en zorgen voor dynamiek. Bovendien is er een scala aan nieuwe trendkleuren om mee te ‘spelen’. Blauw – van kobalt en denim tot hemelsblauw – is populair, net als lila, caramel en lichtgeel. Speel met accentkleuren in geometrische patronen op kussens, plaids én vloerkleden, zoals die van de nieuwe duurzaam ontwikkelde tapijtcollectie Bonaparte Alive. Deze haakt met hippe dessins en frisse kleuren in op de speelse interieurtrend.

Spelen = Experimenteren
Durf te experimenteren met grafische dessins en modische tinten. Bonaparte Alive biedt een kleurrijke en expressieve collectie. Kies uit drie dessins – Facet, Decor of Pixel – en 14 eigentijdse uni kleuren of maak spannende combinaties. Of je nu kiest voor Alive als kamerbreed tapijt of als vloerkleed op maat: het interieur krijgt hoe dan ook een eigen stijl, passend bij jouw persoonlijkheid. In je interieur wil je immers origineel zijn en laten zien wie je bent. Speel daarom met kleuren en dessins. Speel met Alive en breng nieuw leven in het interieur!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zachte vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist