Woonbeton designvloeren

Een robuuste uitstraling

De juiste keuze als woon- en werkvloer. Deze vloeren zijn voortgekomen uit de utiliteitsbouw, het is de z.g.n. monolietvloer of te wel “een ter plaatsen gestorte betonvloer” welke direct machinaal wordt afgewerkt tot een zéér dicht en glad oppervlak. Als finishing touche wordt de livingbase betonvloer behandeld met een impregneer welke ervoor zorgdraagt dat er geen of nauwelijks vloeistof of vervuiling in de beton kan trekken. Het heeft een robuuste uitstraling maar met een warm en huiselijk comfort.

 

Foto met dank aan Livingbase

Natuurlijk kan men er ook voor kiezen om een kleurpigment toe te voegen aan de beton zodat u deze kan combineren met uw bestaande of nieuwe inrichting, er zijn vele mogelijkheden. Deze designvloeren worden hierdoor speciaal voor u gemaakt. Om beton extra behagelijkheid te verschaffen kunt u overwegen om de betonvloer te voorzien van vloerverwarming zowel als hoofd of als bijverwarming, uw installateur kunt u hier alles over vertellen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist