Woodpecker vloeren

Krono original


Woodpecker heeft als verdeler van Krono Original aan de basis gestaan van het succes van het merk in Nederland. Met trots presenteren wij dan ook nieuwe collecties en nieuwe decoren waar de trend- en prijsbewuste consument niet omheen kan. Vanzelfsprekend hebben deze prachtige nieuwe vloeren een uitstekende prijs- /kwaliteitverhouding. Vraag ernaar bij uw dealer! 

 

De favoriete vloer van iedereen!


Kronostep Super Natural

Eén van de indrukwekkende nieuwe collecties is Kronostep Super Natural.

De vijf vloeren met eiken decor hebben door de tweezijdige vellingkant in combinatie met de unieke Super Natural synchroonstructuur een zeer realistische natuurlijke uitstraling.

 

Castello XL Woodline

Zoals op de markt van echte houten vloeren, neemt ook de vraag naar brede laminaatvloeren toe. Daartoe hebben we een nieuwe XL-collectie ingericht: Castello XL Woodline. De prachtige decoren Eiken Long Island (met Supermat structuur) en Fresco zijn veelbelovend; de combinatie van brede landhuisdelen met het doorlopende patroon (Endless Beauty) en de optische vellingkant creëert bijzonder mooie vloeren.

 

Vintage vloeren

De collectie Kronostep Narrow (smalle delen met vierzijdige vellingkant) is uitgebreid met twee nieuwe geborstelde decoren. Deze uitbreiding sluit goed aan op de groeiende vraag naar ‘vintage’ vloeren. Zo heeft het nieuwe decor Vintage een wijnkistdecor en is het decor Eiken Midnight een goede weerspiegeling van een oude vloer in een café.

Bijpassende randafwerking

Woodpecker heeft een uitgebreide collectie folie randafwerking voor haar collectie Krono Original laminaatvloeren, die ook zeer representatief is voor overige laminaatvloeren.

Kijk voor meer informatie op: www.woodpecker.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist