Wicanders vloeren

volledig vernieuwde collecties


WICANDERS breidt in 2009 haar productengamma sterk uit: van twee naar vijf productlijnen! Naast het bekende kurk en hout-op-kurk komt WICANDERS met vinyl, linoleum en parket. En de bestaande collectie in kurk en hout-op-kurk wordt volledig vernieuwd en verbeterd. WICANDERS wordt daarmee een totaalaanbieder voor de vloerenspecialist. Dit wordt ondersteund met een geheel nieuw trendy displaysysteem en een vernieuwd “brand”-image. WICANDERS introduceerde haar nieuwe productengamma op de Vakbeurs Vloeren in Gorinchem van 23 t/m 25 maart 2009.

Corkcomfort

 

 

De collectie is vrijwel geheel vernieuwd, met nieuwe dessins en nieuwe afmetingen. U zult niet geloven wat u ziet! Wie dacht dat kurk oubollig was moet absoluut de nieuwe WICANDERS dessins zien, die in de ogen van de consument stijlvol en trendy zijn. De beleving sluit aan bij steen,  keramiek en staal.  Het traditionele concept van kurkvloeren is drastisch veranderd door de WICANDERS designers, architecten en marktspecialisten.  Corkcomfort werd geïnspireerd door de niet te imiteren patronen, texturen en kleuren van de natuur. Het resultaat is een oneindig palet opmerkelijke oppervlakken met vernieuwende afmetingen die de creatie van de meest brede waaier van ruimten mogelijk maakt, verrijkt met de unieke kwaliteiten en visuele elegantie van kurk. Corkcomfort werd eveneens verbeterd door geavanceerde processen van textuurvorming, beschildering en afschuining die elke ruimte diepte en intensiteit geven waardoor een gevarieerde keuze mogelijk wordt. Corkcomfort start een nieuwe benadering in decoratie, in harmonie met de natuur en de menselijke emoties.

Woodcomfort

 

 

Een groot palet aan nieuwe houtfineren met aantrekkelijke bewerkingen is toegevoegd aan de Woodcomfort-lijn. De lamellen zijn sterk verbeterd in maatvoering, en dus is de hout-op-kurk collectie 100% vernieuwd!  Geavanceerde borstel- en verftechnieken benadrukken de diepte en de natuurlijke texturen van hout waardoor luxueuze sferen kunnen worden gecreëerd. De WICANDERS Woodcomfort-lijn biedt hierdoor dessins die onvergelijkbaar zijn qua persoonlijkheid en karakter. Woodcomfort brengt harmonie met de natuur in huis, want de Woodcomfort-lijn gebruikt alleen echte houtfineren.

   

Vinylcomfort

 

 

Vinylcomfort is een nieuw concept in Luxury Vinyl Tile (LVT) dat de laatste trends in zwevende vloerbekleding volgt en dat de bestaande gelijmde vloeren overstijgt. De WICANDERS Vinylcomfort-lijn combineert de oneindige design-mogelijkheden van vinyl met de zwevende constructie met dubbele kurklaag én loc-systeem die WICANDERS uniek maakt.  De nieuwe Vinylcomfort collectie bestaat uit perfecte interpretaties van de texturen en patronen van edel hardhout, exotische gesteenten en vernieuwende materialen, en overstijgt deze zelfs door zijn gebruiksgemak. Met Vinylcomfort brengt WICANDERS een unieke en succesvolle noviteit op de markt.

Linocomfort

 

 

Linoleum is nu geheel geïntegreerd in het WICANDERS productaanbod. Een grote verscheidenheid aan linoleum-dessins is toegepast op het WICANDERS zwevende vloersysteem met dubbele kurklaag en locsysteem waardoor wederom een unieke collectie is ontstaan. Door de combinatie van keuze en verscheidenheid, ecologische eigenschappen en bestendigheid voldoet dit natuurlijk product aan de meest veeleisende voorwaarden van het moderne wonen. De WICANDERS Linocomfort productlijn belichaamt een nieuwe levenswijze die veiliger, praktischer en gevoeliger is. Het gemak van zwevende installatie en het comfort van de dubbele kurklaag maken WICANDERS Linocomfort uniek.

Parquet

Onder de collectienaam Parquet brengt WICANDERS lamelparket in een grote verscheidenheid aan nieuwe uitvoeringen en afwerkingen. Deze collectie is een aanvulling op, en uitbreiding van wat Amorim Flooring al op de markt brengt. Naast Eiken in vele uitvoeringen zoals gerookt, handgeschraapt, geborsteld, white-washed, enzovoort enzovoort, komen er exotische houtsoorten en volledige nieuwigheden zoals een bijzonder mooie “Metropolitan” metallic gelakte serie. Ontwikkeld op basis van studies en analyses van trends en esthetiek van de huidige maatschappij, biedt Wicanders Parquet producten die beantwoorden aan een grote variëteit van esthetische aspecten en praktische eisen.

Kijk voor meer informatie op: www.wicanders.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist