Wicanders kurkvloeren

President collectie


Met gepaste trots lanceert Wicanders de President-collectie. Deze collectie is een uitbreiding op de Wicanders serie 100, waardoor deze nu uit 5 collecties bestaat (Originals, Identity, Personality, Nuances en President). Hiermee vergroot Wicanders haar succesvolle gamma aan kurkvloeren, ingegeven door de stijgende vraag naar kurkvloeren.

Wicanders heeft gekozen voor de naam “President’ omdat het een collectie is die is gebaseerd op een rijk en mooi geschakeerd kurkmotief. Dit “President”-motief is vrijwel handmatig uitgelegd en is vergelijkbaar met enkele andere soortgelijke succesvolle motieven (bijvoorbeeld de “Nazaré”), die al in zeer beperkte mate op de markt aanwezig zijn. De President-collectie wordt geleverd in de bekende succesvolle transparante kleuren uit de serie 100, maar voegt daar met zijn bijzondere kurkmotief een ongekende levendigheid aan toe. Als grootste kurkvloerenproducent ter wereld is Wicanders in staat om deze gedeeltelijk handmatig gefabriceerde vloer in grotere aantallen te produceren dan tot op heden mogelijk was bij vergelijkbare vloeren.

De President-collectie geeft een antwoord op de vraag van de consument naar hoogwaardige en unieke kurkvloeren, voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen zoals de matte Xtreme WRT keramische lak, het Corkloc kliksysteem voor lijmloze installatie, en de Cork-protect bescherming tegen vochtinwerking. De President-collectie is zoals alle vloeren uit de Wicanders serie 100 zowel door de kurk- en parketspecialist als door de consument zelf eenvoudig en snel te installeren.  

Kijk voor meer informatie op: www.wicanders.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist