Vloeren van Sika

Sika toont vloeren op Material Xperience


Sika Nederland B.V. zal samen met DRT Vloeren uit Oss - specialist in het leggen van kunststof vloeren- een complete range aan kunststof vloeren tonen op Material Xperience 2008. Material Xperience is hét vakevenement met materiaalinnovaties voor architecten, interieurarchitecten en ingenieursbureaus. Tijdens dit event van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 april in Den Bosch (Brabanthallen) toont Sika u een spectaculaire innovatie: de exclusieve Sika® ArtFloor. Volgens de wensen van de klant kan er een unieke vloer geproduceerd worden.

 

 

Material Xperience, een initiatief van Materia, heeft een duidelijke platformfunctie: het is niet alleen een ontmoetingsplek voor architecten en producenten maar ook een platform op het gebied van kennisuitwisseling over materialen. Gedurende de eerste drie dagen delen vele nationale en internationale sprekers hun werk met u. Het is een evenement in de vorm van een tentoonstelling waar de nieuwste materialen op het gebied van interieur en architectuur worden getoond.

 

 

De Sika® ArtFloor die getoond wordt, is zeer geschikt voor onder andere winkels en musea waar prachtige kleuren en verschillende materialen in de vloeren verwerkt kunnen worden. Deze vloeren kunnen ook geplaatst worden in slaapkamers, huiskamers, keukens, etc. Met Sika® ArtFloor kunnen de meest innovatieve creaties worden gemaakt op het gebied van vloeren. Er zijn talloze mogelijkheden in het aantal kleuren en materialen dat er in een Sika® ArtFloor verwerkt kan worden. Iedere Sika® ArtFloor is dan ook uniek.

 

Sika staat garant voor een schitterend vloerresultaat dat zich kenmerkt door een hoogwaardig design, kwaliteit en exclusiviteit. Een voorbeeld hiervan is te zien in het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) waar voor de tentoonstelling "Happening" een prachtige krasvaste, hoogglanzende PU-vloer door Sika is gelegd.

Kijk voor meer informatie op: www.sika.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist