Terre d’Azur

Bijzondere tegels uit het zuiden

Droomt u van een originele en unieke tegelvloer of -wand die de sfeer van vroeger ademt? Dan zou u naar het zuiden van Europa kunnen afreizen, op zoek naar oude tegelfabriekjes die nog op de ouderwetse, handmatige manier tegels maken. Maar waar moet u precies zoeken? Waar vindt u die kleine fabriekjes die alleen op de lokale markt actief zijn en daarom onvindbaar op internet? De oplossing is dichter bij huis dan u denkt.… uit het zuiden
Tegelleverancier Terre d’Azur is gevestigd in het Brabantse Rijen en heeft voor u een zwerftocht gehouden over stoffige landweggetjes naar verlaten dorpjes in het zuiden van Europa. In de kleine bedrijfjes, die zij op hun zoektocht hebben gevonden, maakt men nog tegels op ambachtelijke wijze. Terre d’Azur heeft hieruit een collectie authentieke tegels samengesteld die zij in een groot magazijn op voorraad houden. Naast deze bestaande collectie kunnen er ook custom made producten worden gemaakt. Uw zoektocht naar die originele en unieke tegelvloer of -wand start dus in het zuiden… van Nederland.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist