Novoceram Tegels

Petitot

Novoceram heeft een mooie nieuwe collectie vloertegels op de markt gebracht. Wij lichten hieronder de vloertegel Petitot uit en de keramische houtlook tegel Napami.

Petitot kan het gevoel van gips, cement of metaal oproepen, afhankelijk naar welk deel je kijkt. Het is een nieuw materiaal, gemaakt bijna per toeval, dat - net als in het werk van Ennemond A. Petitot, de eclectische Franse kunstenaar van de achttiende eeuw, aan wie Novoceram eerbetoon wijdt, verenigt met een nooit overdreven esthetiek. Een bijdrage van talloze verschillen.

Napami brengt vijf verschillende manieren om een parketvloer te interpreteren samen . Vijf unieke essences , in vijf verschillende afwerkingen met elk een speciale woonstijl en zijn eigen unieke universum van referentie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist