Mozenzi tegels

‘Oude’ meubels krijgen tweede leven

Uitgekeken op je huidige interieur, maar met de feestmaanden voor de deur geen zin, tijd of geld om de meubelboulevards af te struinen? Met de mozaïekbekleding van Mozenzi geef je ieder meubelstuk een compleet nieuwe look. De mozaïektegel is door zijn flexibiliteit naast gebruik op wanden ook heel gemakkelijk te gebruiken op andere interieurelementen zoals bijvoorbeeld een tafel, spiegel, dressoir of kast.

Eindeloos toe te passen
Op deze manier kun je saaie of oude meubels met een beetje creativiteit een compleet nieuwe look geven. De warme en luxe uitstraling van de mozaïektegel op meubels maakt van ieder ‘gewoon’ meubelstuk een prachtige eyecatcher in de woon-, slaap- of badkamer. Een simpele aanpassing geeft je meubels een nieuwe, levendige invulling.

Wat dacht je van een nieuwe bovenkant op een oud eiken kastje. Of een metalen prullenbak die een compleet nieuwe look krijgt. Die ‘saaie’ spiegel in de badkamer die met een romantische rand van mozaïektegeltjes een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Of de eenvoudige, grijze kast die met laden van ‘shiny grey’ mozaïek verandert in een sjieke accessoire in de slaapkamer. Een wat beschadigd en bevlekte houten dienblad. Een keukenstoeltje. Een lampenkap. De mogelijkheden zijn net zo groot als je eigen fantasie.

Lichtgewicht en makkelijk te verwerken
Wat het Mozenzi-mozaïek extra bijzonder maakt is de combinatie van materialen die bestaat uit aluminium met een kern van pvc, een techniek die door Mozenzi als eerste en enige in de wereld wordt toegepast. Dit maakt het een lichtgewicht product dat makkelijk verwerkbaar is. De mozaïekmatten van 30x30cm zijn afgewerkt met een zelfklevende laag. Na goed aanwalsen zit het mozaïek muurvast. Deze manier van plaatsen is volledig schoon en bespaart daarnaast veel tijd en kosten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist