Marazzi Treverk Home

Keramische tegels met houtlook

In het najaar en het voorjaar zijn er twee duidelijke trends op tegelgebied te signaleren: de houtlook én de cementlook. Een natuurlijke uitstraling en een realistische afwerking zijn hierbij de belangrijkste kenmerken.

Marazzi Treverk Home
Keramische tegels met houtlook zijn met een echte opmars bezig. De uitstraling van de tegel is realistisch onder andere door reliëfen en gebruik van knoesten en daardoor nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Dit, in combinatie met de praktische eigenschappen van een tegel, maakt dit product bijzonder populair.

Vanwege de grote vraag naar keramisch hout heeft fabrikant Marazzi de tegelcollectie Treverk Home geïntroduceerd. Deze serie heeft een matte, licht gestructureerde oppervlakte wat een warme uitstraling geeft. De tegels zijn beschikbaar in vier kleuren in het formaat 30x120 cm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist