Een tegelvloer- of wand kopen?

bekijk alle mogelijkheden

Wens je een strak en modern design in je badkamer, douche of toilet? In dat geval zijn eenvoudig afneembare tegels op de vloer en wand een  mooie oplossing. Vloer- en wandtegels zijn in alle denkbare formaten verkrijgbaar, waardoor je er alle kanten mee op kan. Met grote vloertegels maak je een ruimte optisch groter, terwijl je met kleine tegels op de wand juist opvallende effecten kunt maken. Door de tegels op de vloer en de wand goed op elkaar af te stemmen, krijg je vaak de meest verrassende resultaten. Tegels hebben niet alleen een decoratieve functie, maar ook een hygiënische. Tegels kun je gemakkelijk afnemen met water en wat schoonmaakmiddel.

De keuze in materiaal, vorm en afmeting is vrijwel onuitputtelijk. Daarom is het verstandig om je vooraf goed te oriënteren als je vloer- of wandtegels aan wil schaffen. Op de website van Tegeldepot is een compleet assortiment aan tegels te vinden. Groot, klein, vierkant, rechthoekig, mat, glanzend kleurrijk of juist sober. Je kunt je een goed beeld vormen van alle mogelijkheden. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan is het belangrijk om je tegels goed te onderhouden, zodat ze lang mooi blijven. Tegeldepot heeft ook voor het onderhoud alles in huis. Zo geniet je jarenlang van de perfecte tegel vloer- of wand.

Mozaïek tegels
Mozaïek tegels zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Hierdoor is ieder denkbaar motief of ontwerp te maken, waardoor je keuken of badkamer een vrolijke uitstraling meekrijgt. Mozaïek tegels zijn er zowel in glas en keramiek. Door te spelen met verschillende materialen, kleuren of afwerkingen, creëer je een speels effect waar je nooit op uitgekeken raakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist