Therdex PVC vloeren

Zeer natuurgetrouw

Een Therdex vloer is niet van hout te onderscheiden. Een PVC vloer is zeer duurzaam. Niet voor niets krijgt u 15 jaar garantie op een Therdex vloer. Onderhoud is ook nog eens heel erg gemakkelijk. Stofzuigen en dweilen is alles. Kortom: de 'look en feel' van een houten vloer, maar dan veel gemakkelijker en ook nog eens erg duurzaam. Erg comfortabel is de demping van loopgeluiden. U kent het ongetwijfeld: het lawaai waar een laminaat-, parket-, of houten vloer voor zorgt. Met een Therdex pvc vloer is dat verleden tijd.

De PVC-planken zijn voorzien van een harde, matte PU-lak. Dit zorgt ervoor dat krassen worden voorkomen.

Registered Embossed
De Therdex Exclusive serie is registerd embossed. Dit betekent het reliëf zelfs om de noesten heen loopt. Dit ziet er niet alleen heel erg natuurgetrouw uit, het voelt ook heel erg natuurgetrouw.

Deep Embossed
Diverse planken uit diverse collecties zijn "deep embossed" Ook hierbij geldt dat de het hout zeer natuurgetrouw is nagebootst. In deze planken zitten echter geen noesten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist