Terra Antica houten vloeren

exclusief op maat en kleur gemaakt

Terra Antica is een toonaangevende fabrikant in Europa als het gaat om bijzondere massief eiken vloeren. Terra Antica maakt haar houten vloeren uitsluitend op bestelling van zijn dealers. Op deze manier wordt u nooit geconfronteerd met kleur of glansverschillen die vaak ontstaan doordat verschillende partijen worden gemixt. Ook maatvoering is bij Terra Antica altijd optimaal.Terra Antica heeft veel verschillende systemen om aan alle wensen te kunnen voldoen en zodat de houten vloer in iedere situatie kan worden gelegd. Verder zijn er voor de massief eiken vloeren 100 verschillende afwerkingen mogelijk. Kiest u voor een oude uitstraling of past een moderne vloer beter in uw interieur?

De vloerdelen van Terra Antica kunnen geborsteld worden of verouderd en ook een combinatie van beiden is mogelijk. Verouderen is een speciaal procedé waardoor de eiken vloerdelen in enkele dagen de uitstraling krijgt zoals echt antiek! De oude houten vloeren kunnen worden afgewerkt met de mooiste kleurolie's die handmatig worden uitgepoetst voor het mooiste resultaat en een optimale bescherming zodat u vele jaren van uw vloerafwerking kunt genieten!
Laat u voorlichten over alle mogelijkheden die Terra Antica u biedt!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist