STP Parket vloeren en wandbekleding

leer op de vloer

Leren vloeren en wanden, STP WoodLeather. De ultieme vloerbedekking en wandbekleding, voor een heerlijke, warme sfeer. In prachtige kleuren en texturen. De installatie kan zowel zwevend als volvlak verlijmd.De mooiste huiden uit Noord-Europa, bewerkt door de beste Italiaanse specialisten. Uit deze huiden maakt STP een selectie en alleen het beste wordt verwerkt.

Het luxe leer is 2,5 mm dik en wordt verwerkt op een houten drager van 14 mm. Door de combinatie van leer op hout, is de leren vloer comfortabel en voelt warm aan. Door deze combinatie blijft de zachte loop van het leer behouden.

WoodLeather heeft een geluiddempende werking. De elementen, toegepast als leren vloer of leren wand, verbeteren de akoestiek.

Het leer is door en door gekleurd. Door het niet gelijkmatig opnemen van de kleurstof, treden er prachtige, natuurlijke kleurnuances op. De huiden worden gedroogd en daardoor verharden ze. Door middel van walken (het machinaal kneden van het leder) worden de huiden weer soepel. WoodLeather wordt behandeld met een brandvertragende beschermlaag en een vuilwerende, waterproof laag. Dit beschermt het leer.

Het onderhouden van de leren vloer is eenvoudig. Stofzuigen met een zachte borstel en afnemen met een licht vochtige doek volstaat.

Leder is een natuurproduct met al zijn eigenaardigheden en nuances. Een vloer van leer leeft. Met vele natuurproducten heeft het gemeen dat het in de loop van jaren mooier wordt. Met onderhoudsproducten van STP kunt u het natuurlijke proces ondersteunen. Er is een cleaner en een verzorgingsproduct speciaal ontwikkeld voor WoodLeather.

STP heeft een innovatief systeem ontwikkeld, LockSTP. Dit systeem is gepatenteerd. Het is een uniek bevestigingssysteem. De elementen worden met STP-ringen en een unieke houtverbinding aan elkaar verbonden. De passing is perfect. Dit systeem biedt meerdere voordelen.

De leren elementen kunnen, geheel zonder lijm, zwevend geïnstalleerd worden. Met STP underlay is het mogelijk een leren vloer zwevend te installeren op vloerverwarming en vloerkoeling. Uiteraard is volvlak verlijmen ook mogelijk. Met STP beugels kunnen de leren elementen tegen een wand geïnstalleerd worden, als wandbekleding.

Door de unieke houtverbinding kunnen verschillende patronen gemaakt worden, zoals blokpatroon, versprongen blokpatroon en visgraat.

Omdat alle STP elementen met dit systeem zijn geproduceerd, is het mogelijk de verschillende afmetingen en materialen met elkaar te combineren. Een vloer van leer, of een leren gedeelte in een houten vloer, door het systeem is dit mogelijk, met een naadloze overgang.

WoodLeather kan gecombineerd worden met:
- Wood+;
- W+ Listone;
- Chevron;
- W+ Design;
- WoodMosaic.

Voel, ruik, bewonder en geniet...

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist