Quick-Step vloeren

Tegels in betonlook


 

Tot voor kort was afwerking met beton enkel terug te vinden in de industriebouw.

Een recente woontrend introduceert industriële elementen nu ook in particuliere woningen. Dit opent de deuren voor beton als interieurmateriaal. De industriële woontrend legt de nadruk op geometrische figuren en herkenbare patronen.

De sfeer van Quick-Step tegels in betonlook

Quick•Step® ontwierp twee reproducties van de Australische betontegel, de meest ‘elegante’ uitvoering onder de betontegels. In het kader van de woontrends kozen de Quick•Step® - designers voor de gepolijste betontegel in een natuurtint en een donkere uitvoering. De twee designs sluiten perfect aan bij de trendkleuren van dit ogenblik met name de aardetinten. De lichte betontegels zorgen voor een sobere indruk en vergroten het ruimtegevoel. De donkere versie geeft het interieur een eigentijdse toets.

Wanneer je kiest voor een minimalistische look in een vrij strak interieur, ga je voor grote vloertegels. Quick-Step brengt de tegels met betondesign dan ook in een supergroot formaat van 62,4 x 62,4 cm. De tegels zijn bij plaatsing gescheiden door een smal groefje.

   

Waarom kiezen voor de Quick•Step® tegels in betonlook?

1.Betaalbaar alternatief

De Australische betontegel is de duurste in zijn soort. Quick•Step® brengt in dit opzicht een betaalbaar alternatief op de markt. 

2.Eenvoudige plaatsing en afwerking

Het lijmloze Uniclic-systeem garandeert een snelle en eenvoudige plaatsing. Je kan de tegels probleemloos bovenop een bestaande vloer plaatsen, waardoor je gespaard blijft van dure en ingrijpende verbouwingen. Overgangsprofielen in dezelfde kleur vangen in dit geval het hoogteverschil met de aansluitende ruimte op. De bijhorende plinten zijn in verschillende stijlen beschikbaar, telkens in dezelfde kleur van de vloer. De Quadra plint heeft de lengte van één tegel waardoor het voegje tussen de tegels doorloopt in de plint.

3.Onderhoudsvriendelijk

Een extra troef is de onderhoudsvriendelijkheid van de tegels door de krasbestendige en astatische toplaag, eigen aan alle Quick•Step® vloeren.


Kijk voor meer informatie op: www.quick-step.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist