Quick-Step vloeren

20 jarig jubileum

Dit jaar viert Quick-Step, dé trendsetter in laminaat en parketvloeren, zijn 20ste verjaardag. En de cadeaus... die gaan misschien naar de lezers van WonenWonen.nl. Want Quick-Step organiseert twee fantastische feestacties waarbij ook onze bezoekers in de prijzen kunnen vallen.  

Quick-Step is het succesmerk van Unilin, een bedrijf waarvan het verhaal begint in 1960, dus precies 50 jaar geleden. Aanvankelijk produceerde Unilin vlasspaanplaten. In 1990, een jaar na de overname van Fibrolin, een producent van melamineplaten, vervaardigde Unilin onder de naam Quick-Step eveneens laminaatvloeren.

In amper 20 jaar is Quick-Step uitgegroeid van een van de producenten van laminaatvloeren naar dé leider in kwaliteit, innovatie en design voor zowel laminaat- als parketvloeren. Anno 2010 is Quick-Step een internationaal merk, actief in 106 landen, en met productievestigingen in België, Frankrijk, Amerika, Maleisië en binnenkort ook in Rusland.

Quick-Step werd in 1997 wereldberoemd door de introductie van het Uniclic- plaatsingsysteem. Deze baanbrekende installatietechniek maakte lijmen overbodig, en betekende de revolutie in het land van de harde vloerbekledingen. Het kliksysteem is wereldwijd gepatenteerd en werd inmiddels internationaal bekroond met verscheidene awards.

De voorbije 2 decennia verraste Quick-Step met nog heel veel andere spectaculaire nieuwigheden. Om er maar enkele te noemen:

- De introductie van de eerste laminaatvloer met V-groef
- Creatie van laminaatplanken met passende structuur (wat je voelt stemt precies overeen met het decor dat je ziet)
- De lancering van de Country-reeks: laminaatvloeren met handscraped-effect
- De eerste laminaatvloer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes als badkamers (Lagune)
- Scratch Guard, een technologie die Quick-Step laminaatvloeren tot 10 keer krasbestendiger maakt dan laminaatvloeren zonder Scratch Guard behandeling
- Ontwikkeling van de Largo-reeks: 2 meter lange laminaatplanken zonder dessinherhalingen op één plank en met een natuurlijke mix aan plankvariaties
- Introductie van Quick-Step Parquet: samengestelde parketvloeren met dezelfde passie voor design, kwaliteit en innovatie. Voor de plaatsing van de parketvloeren ontwikkelde Quick-Step een uniek systeem: Uniclic Multifit
- Vogue, het recentste paradepaardje van Quick-Step. Door de unieke randafwerking rond de planken, de voelbare oppervlaktestructuur en het verschil in glansgraden heeft Vogue een uitstraling die niet van echte eik te onderscheiden is

De talrijke innovaties maakten van Quick-Step wereldwijd dé pionier in laminaatvloeren. Als geen enkel ander merk is Quick-Step in staat laminaatvloeren te ontwikkelen die een buitengewoon onderhoudsgemak combineren met een uitermate realistisch ogend oppervlak dat niet meer van echt hout te onderscheiden is.

Naast innovatie en kwaliteit is Quick-Step eveneens synoniem van schoonheid en design. Quick-Step is een categorie apart. Telkens weer is Quick-Step erin geslaagd om de look and feel van zijn vloeren te perfectioneren en de trends van morgen mee te bepalen.

Kijk voor meer informatie op www.quick-step.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist