Quick-step Surface & Edge Protect +

Authenticiteit én gebruiksgemak

Vloeren krijgen in de loop der jaren heel wat over zich heen: modder en vuil, saus, etenswaren, wijn enz. Door dergelijke ‘ongelukjes’ en jarenlang gebruiken en schoonmaken kan een parketvloer er versleten en vuil gaan uitzien. Als oplossing voor dit probleem heeft Quick-Step nu een technologie ontwikkeld die het schoonmaken en onderhouden van parketvloeren makkelijker maakt dan ooit. Het resultaat is een vloer die er mooi blijft uitzien, jaar na jaar. Quick- Steps gloednieuwe Surface & Edge Protect+- technologie koppelt authenticiteit aan ongeëvenaard onderhoudsgemak en tilt vloerprestaties naar een hoger niveau. 

Het nadeel van authenticiteit: eeuwenoude problemen bij parketvloeren. Niets gaat boven een echte, authentieke parketvloer. Je houten vloer jarenlang in topconditie houden is echter geen sinecure. Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen die zich door de jaren heen kunnen voordoen. Tenminste, als je vloer niet is uitgerust met de Surface & Edge Protect+-technologie van Quick-Step!  

»» Vuile poriën: Traditionele ongelakte houten vloeren hebben vaak een wat ruwere structuur. Vuil en stof hopen zich hierin op, waardoor de vloer er onzuiver uitziet.
»» Donkere randen en stof: Stof hoopt zich niet enkel op in de poriën. Bij veel houten vloeren zijn de eerste tekenen van veroudering zichtbaar aan de randen van de planken en tussen de voegen.
»» Donkere en vuile nerven: De nerven geven je vloer zijn unieke uitstraling. Zonder de juiste bescherming worden ze echter donker en vuil.
»» Witte randen: Ironisch genoeg ontstaan witte randen vaak door je parketvloer te vaak en met te veel water schoon te maken. Doordat het vocht zich tussen de voegen ophoopt, verkleurt het hout en raakt de lak beschadigd. Surface & Edge Protect+ voegt een waterafstotende bescherming toe aan de randen om dit te voorkomen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist