Quick Step laminaat

Go en Silverfrost Technology

Voor in kinderslaapkamers en speelkamers stijgt de vraag naar budgetvriendelijke vloeren met het uitzicht van fijn strokenparket. Daarom ontwikkelde Quick-Step® de reeks Go: laminaatvloeren die zich onderscheiden door smalle, evenwijdige lijnen waarvan het aantal is afgestemd op de structuur en het karakter van de houtsoort. Een tweede opvallende nieuwigheid van Quick-Step®, wereldwijd de trendsetter in laminaatvloeren, is Silverfrost, een technologie die een selectie bestaande houtdessins een prachtige glans verleent, alsof ze zijn bedekt met een minuscuul laagje aangevroren mist. Het resultaat? Twee gunstig geprijsde vloeren met een unieke esthetische meerwaarde.Go: 1, 4, 5 of 10 stroken per plank
Trendsetter Quick-Step® vervaardigt al geruime tijd strokenlaminaat, meer bepaald in de collectie Classic. De vloeren kennen een groot succes, vooral voor slaapkamers. Fijne strips verlenen een vloer immers een speels en trendy cachet. Gezien de stijgende vraag naar fijn strokenparket breidt Quick-Step® zijn aanbod nu uit met een nieuwe serie: Go.
Anders dan de Classic-reeks - waarin enkele decoren drie stroken vertonen - tellen de meeste laminaatpanelen uit de nieuwe Go-serie 4, 5 of 10 strips. Telkens is het aantal stroken op de vloerpanelen afgestemd op de structuur en het karakter van de specifieke houtsoort. Na een uitvoerige studie stelde de designafdeling van Quick-Step® vast dat Franse eik en esdoorn het elegantst lijken als de vloerpanelen respectievelijk 4 en 5 strips tellen. Een houtsoort als teak ziet er speelser uit met 5 stroken op één paneel, terwijl wengé veel rustiger overkomt als de plank 10 evenwijdige strips heeft en mat is afgewerkt.

Het resultaat? Een serie vloeren die bijzonder fris en natuurlijk oogt, ook in grote ruimtes. Die natuurlijkheid wordt nog verhoogd doordat geen enkel paneel eindigt met een kort stuk. De nieuwe Go-strokenvloeren zijn gevarieerde, boeiende vloeren die verruimend werken en garant staan voor een aantrekkelijke, eigentijdse uitstraling.

Kijk voor meer informatie op www.quick-step.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist