Quick-Step laminaat

Ook in de keuken

Een laminaatvloer zou voor een keuken niet geschikt zijn? Laminaat zou niet bestand zijn tegen vlekken, vocht en krassen? Mis. Een Quick•Step® laminaatvloer is ook voor de keuken een prima idee. Tien argumenten.1. Vochtbestendig

Wat met natte schoenen, een ongelukje met vocht, of een glas frisdrank dat uit je handen glipt? Geen probleem! Niet alleen zijn de Quick•Step® planken gemaakt van een watervast verlijmde hdf-plaat. Uniclic, het onovertroffen gepatenteerd plaatsingssysteem van Quick•Step®, is zodanig ontworpen dat de panelen zeer stevig tegen elkaar aangedrukt zijn, en aangedrukt blijven. Zo vertoont de vloer geen naden die water kunnen doorlaten. Dat wil evenwel niet zeggen dat een laminaatvloer gedurende lange tijd vochtig mag blijven. Net zoals bij veel andere vloeren wordt stagnerend vocht beter vermeden.

2. Krasresistent
Een keukenvloer krijgt heel wat te verduren: een vallend mes, ravottende kinderen, huisdieren, feestjes... Dankzij de nieuwe Scratch Guard technologie, het resultaat van jarenlang onderzoek, hebben Quick•Step® laminaatvloeren een verbeterde, nog meer krasresistente toplaag die extra beschermt. De aanwezigheid van nanopartikels in de toplaag maakt de vloer veel minder gevoelig voor microkrassen.

3. Gemakkelijk te onderhouden
Laminaat is een van de gemakkelijkste vloeren die men zich kan wensen. Door de gesloten oppervlaktestructuur kunnen vuil en stof zich niet vasthechten. Voor het dagelijks onderhoud volstaat een Quick•Step® wismop met wasbare microvezeldoek. Mochten kinderen of huisdieren iets op de vloer hebben achtergelaten, of wanneer je olie hebt gemorst, dan is een droge of licht vochtige doek alles wat je nodig hebt. In een mum van tijd is de keukenvloer weer schoon. Geen wonder dat steeds meer keukenwerkbladen in laminaatmateriaal worden geproduceerd.

4. Uitgebreide keuze
In totaal biedt Quick•Step® nu al keuze uit meer dan 160 verschillende designs. Wil je in je keuken het warme karakter van hout? Of het uitzicht van een natuurstenen, een keramische of betontegel? In elk van de gevallen kan je de voordelen van laminaat combineren met de uitstraling van hout of steen. Overigens een prima reden om de keukenvloer door te trekken naar de vloer in je woonkamer. Of omgekeerd...

5. Combineerbaar met vloerverwarming
Kies je de geschikte ondervloer dan is je Quick•Step® laminaatvloer uitstekend te combineren met vloerverwarming. Door de zwevende plaatsing en door de trekkracht van de Uniclic-verbinding ontstaan er tijdens het verwarmen geen open voegen.

6. Duurzaam
Laminaatvloeren zijn onderverdeeld in gebruiksklassen, gaande van 21 tot 34. Alle Quick•Step® laminaatvloeren behoren minstens tot klasse 32 en zijn dus prima geschikt voor drukker belopen ruimtes in een woning. Dat je met een laminaatvloer van Quick•Step® een oersterke vloer in huis haalt, bewijst de lange aansprakelijkheid: op alle laminaatvloeren krijg je tot 25 jaar garantie tegen doorslijten, vlekken en verkleuren.

7. Antistatisch
Om bij het aanraken van geleidende voorwerpen elektrostatische oplading te voorkomen, heeft elke Quick•Step® vloer een blijvende antistatische behandeling ondergaan. Bijkomend voordeel: een antistatische vloer trekt geen stof aan, en houdt het niet vast. Allergieën krijgen zo geen kans.

8. Gemakkelijk te plaatsen
Dankzij het gepatenteerde Uniclic-plaatsingssysteem ligt een Quick•Step® laminaatvloer er veel sneller en gemakkelijker dan elk ander vloertype. Lijm of andere bindmiddelen zijn niet nodig. Je klikt de vloer in elkaar, en klaar is kees.

9. Vlot verhuisbaar
Quick•Step® laminaatvloeren klikken niet alleen gemakkelijk in elkaar, maar ook uit elkaar. Je verhuist ze probleemloos naar een andere kamer in huis. Wanneer je jouw huurhuis of -appartement verlaat, neem je je vloer gewoon mee.

10. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Je houdt van natuursteen in je huis, maar niet van de prijs? Dan is Quick•Step® laminaat de perfecte oplossing, óók voor de keuken. Met laminaat heb je het gevoel van o.a. een leisteen zonder in te boeten aan het onderhoudsgemak dat een keukenvloer nodig heeft.

Kijk voor meer informatie op www.quick-step.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist