Parket van Quick Step

Parket was nog nooit zo makkelijk


Niets evenaart de authentieke natuurlijke uitstraling die hout biedt als vloerbekleding. Een houten vloer met een bijzondere finish blaast een woning nieuw leven in en creëert een tijdloos en sfeervol karakter in het interieur.

Hout is niet alleen mooi om op te lopen, het geeft ook een gevoel van warmte, geborgenheid luxe en gezelligheid... én meer zelfs ...parket is een manier van leven...

Met het gloednieuwe Quick-Step® Parquet gamma ontwikkelt Quick-Step® een nieuwe generatie engineered wood.

Afhankelijk van de individuele smaak in stijl en sfeer, stelt Quick-Step® Parquet een uitgebreid gamma parketvloeren voor in drie collecties: Palazzo, Castello en Villa. In totaal goed voor zo’n 47 verschillende referenties!

Dankzij het revolutionaire Uniclic® Multifit installatiesysteem is de vloer door zowel doe-het-zelvers als door professionals in een handomdraai geplaatst. Andere technische eigenschappen van het product als de harde hevea kern, scratch guard, de zeven lagen -vooraf aangebrachte- kwaliteitsvernis op de toplaag, etc. zorgen ervoor dat de Quick-Step® parketvloeren nagenoeg onverslijtbaar zijn.

Waarom “Quick-Step® - Parquet” ?

Ongeveer 20 jaar geleden startte Quick-Step® zijn succesverhaal als één van de belangrijkste spelers op de markt van premium laminaatvloeren. Nu, twee decennia later, én veel knowhow en ervaring rijker, breidt  Quick-Step® zijn gamma kwaliteitsvloeren uit met de introductie van multilayer parket, onder de noemer “Quick-Step® Parquet”.

Met dezelfde, continue drang naar perfectie in kwaliteit, innovatie én design, slaagt Quick-Step® erin een uitgebreid, hoogstaand gamma parketvloeren voor te stellen. Dit realiseert men op verschillende niveaus:

Quick-Step® Parquet als merk:
Op de markt van parketvloeren bestaan er opvallend weinig consumentenmerken. Quick-Step® breidt als top-of-mind merk zijn gamma vloerbekleding uit met een complementair product. Quick-Step® Parquet kan rekenen op een jarenlange expertise en ervaring die het merk in de voorbije decennia heeft opgebouwd. De consument, die bewust kiest voor het kwalitatieve en innovatieve karakter van ‘Quick-Step®’, vindt nu ook perfect zijn gading in de ruime keuze parketvloeren.

Kwaliteit:
De waarde ‘kwaliteit’ primeert bij alle Quick-Step® vloeren. Voor de parketvloeren wordt dit geconcretiseerd door de samenstelling van het parket, de houtsoort Hevea als kern, de transparante en consistente houtsortering én de innovatieve scratch guard behandeling.


Innovatie:
Quick-Step® blijft voortdurend innoveren, het beste is immers niet goed genoeg!  Bij de ontwikkeling van de Quick-Step® parketvloeren creëerde men enkele bijzondere innovaties: het 3 in 1 Uniclic® Multifit plaatsingssysteem én de 7 lagen – vooraf aangebrachte - kwaliteitsvernis. Dankzij deze unieke technologieën garandeert Quick-Step® een gemakkelijke plaatsing, een eenvoudig onderhoud en een duurzaam karakter van de vloer.

Design:
Europese of tropische houtsoorten… als Quick-Step® Parquet start iedere kwalitatieve houtplank aan een nieuwe succesvolle carrière in de woon- of werkomgeving.

Het aanbod van de Quick-Step® parketvloeren is enorm: zowel qua soorten, kleuren en structuur als in de verschillende uitvoeringen. Of men nu kiest voor de roomwitte, lichtbruine of grijze tinten van eik of eerder voor de warme rood- en bruintinten van merbau en afzelia, … uit één van de 47 vloeren vindt men vast dé geschikte parketvloer. Qua uitstralingen variëren de mogelijkheden van strak hedendaags design tot ambachtelijke looks.

Om het selectieproces van de klant te vereenvoudigen, deelde Quick-Step® zijn gamma parketvloeren op in drie subcollecties: Palazzo, Castello en Villa. Elk van deze collecties is gekenmerkt in stijl, grootte, type houtsoort en kwaliteit.
  

Quick•Step® Palazzo

Voor wie houdt van premium brede planken met inspirerende esthetische elementen én een opmerkelijke kwaliteit, vindt in het Palazzo gamma zeker zijn gading. Met een lengte van 182 cm en een breedte van 19 cm ontwikkelt Quick-Step® parketvloeren met een opvallend elegant formaat. Met deze  lange en brede planken creëer je diepte in de ruimte. De voeg op de lange kant van de plank zorgt voor extra perspectief in de ruimte.

Palazzo biedt 15 verschillende eik-uitvoeringen, gaande van een uiterst bleke Polair matte naar een nobele natuur satijn eik tot een eik wengé in zijde afwerking.

Bij drie zorgvuldig uitgekozen Palazzo vloeren, komt de artisanale en exclusieve uitstraling extra naar voren dankzij het unieke Timeworn effect. Hierbij wordt de “authentieke” look van de vloer extra beklemtoond door de opvallend vloeiende golfbewegingen op de vloeroppervlakte. De invallende kanten op iedere plank maakt dat de ambachtelijke ‘meesterhand’ duidelijk zichtbaar is!   

 

Quick•Step® Castello

Het assortiment Castello parketvloeren draagt de tijdloze schoonheid en duurzaamheid, die écht hout eigen maakt, perfect uit. Het unieke aspect van de Quick-Step® Castello vloeren karakteriseert zich perfect in de diversiteit van de houtsoorten, kleuren en afwerkingmogelijkheden.

Naast de klassieke Europese witte eik, biedt Quick-Step® Castello ook een reeks van exotische harde houtsoorten als Jatoba en Merbau.

De subtiele groef op de langse kant van de plank zorgt opnieuw voor extra perspectief.

Quick-Step® Villa

Quick-Step® Villa presenteert een ruime waaier driestrooksparket gevarieerd in kleur en stijl. Deze vloeren stralen rust uit en zorgen zo voor een perfecte harmonie in de woning.

 

Quick-Step® Villa pakt uit met een grote diversiteit in houtsoorten: gaande van Europese witte eik tot exotische types als Merbau en Afzelia. Verschillende oppervlaktebewerkingen, zoals witwassen, roken of borstelen, geven een extra dimensie aan de vloer.
 

Afwerking

Onderhoud

De vuilafstotende lak op de Quick-Step® parketvloeren zorgt ervoor dat de vloer vliegensvlug schoon is. Quick-Step® ontwikkelt enkele praktische tools om de parketvloeren kraaknet te houden én dat in een minimum van tijd!

Kijk voor meer informatie op: www.quick-step.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist