Par-ky fineerparket

Sound exclusieve houtsoorten

PAR-KY® is fineerparket met een dunne houten toplaag. Dat die toplaag echt hout is, merk je aan de unieke tekeningen, de rijke kleurschakeringen, de mooie lichtreflecties en de levendige driedimensionale effecten. Zo onderscheidt het natuurproduct zich van imitatie, zoals laminaat.

Bovendien straalt de fineerparketvloer warmte en luxe uit en is hij gemakkelijk te onderhouden. PAR-KY® is een uitstekende keuze voor wie bouwt, verbouwt of renoveert.

De collectie SOUND legt de nadruk op exclusieve houtsoorten. Bij massief parket zijn die vaak onstabiel en erg duur. Omdat fineerparket een dunne houten toplaag heeft, zijn zelfs exotische houtsoorten haalbaar én betaalbaar.


De lange, slanke planken en de v-groef (vellingkantje) zorgen samen met de geborstelde (brushed) of vlakke afwerking (sealed) voor een luxueuze uitstraling. Bovendien biedt de vlakke afwerking extra bescherming bij intensief gebruik. En door de dikke kurklaag op de rugzijde hoor je een ‘massief’ geluid als je over de vloer loopt. Je kunt het gevoel en loopgeluid vergelijken met dat van klassiek, vol verlijmd parket. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist